Nieuwjaarsvergadering OKRA-Bredene

Nieuwjaarsvergadering OKRA-Bredene

8 februari 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op dinsdag 17 januari waren alle leden van OKRA-Bredene uitgenodigd in De Caproen voor de jaarlijkse algemene vergadering. In totaal waren we met 76 personen. De tafels waren mooi versierd met een bloemetje. Onze voorzitter Marnix heette iedereen welkom. Dan volgde een kort bezinningsmoment door Frieda. Er werden ook enkele bestuursleden bedankt voor hun jarenlange inzet. Hun taak wordt overgenomen door enkele nieuwe bestuursleden. Zo zullen Angela Cant, Alfons Kemps, Eddy Platteeuw en Lucrétia Wastiels zich inzetten om onze beweging in goede banen te leiden. Met een koffie en een lukke erbij konden we met elkaar een babbeltje doen. Er was ook ontspanning voorzien, gebracht door Carin Care met allround muziek van vroeger en nu. De sfeer zat er goed in en er werd ferm gedanst. Rond 17 uur volgde nog een broodmaaltijd met 2 schellen boerhespe en een ferme Leffe. Dit ging er allemaal vlotjes in. Zo kon iedereen moe en voldaan naar huis. Dank aan iedereen bij het klaarzetten en opruimen van de zaal. Vele handen maken het werk licht! 
(Frieda Van Eenoo)