Kermiszondag op de Vuurtorenwijk

Kermiszondag op de Vuurtorenwijk

26 juni 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

Voor de Vuurtorenwijk is Kermiszondag ieder jaar een hoogfeest. Heel de wijk viert kermis, maar de parochie draagt daar enorm aan mee. We hadden in drie dagen verschillende activiteiten: de prachtige fototentoonstelling van de Vrienden van de Vuurtoren over 125 jaar St.-Antoniusparochie in de kerk – ja we vierden daarmee die verjaardag -, er was een (h)eerlijk ontbijt door de vrijwilligers van onze Oxfam-Wereldwinkel – terzelfdertijd ook nog twee dagen verkoop van wereldwinkelprodukten tijdens de rommelmarkt -, er was uiteraard ook de jaarlijkse Vissersmis voor onze overleden vissers, met veel medewerkers en voorbereid door onze liturgische werkgroep, het kinderkoor en het Sint-Antoniuskoor, en veel leerlingen van OLVO Vuurtoren bij de evocatie en het vlaggenzwaaien en met daarna een receptie dankzij de Werkgroep Vuurtoren n.a.v. die 125 jaar parochie, en er was ’s avonds nog een heel gezellige paëlla-avond ten voordele van Zaal Vuurtoren in een organisatie van ons zaalcomité. Het waren dus heel drukke dagen met veel vrijwilligers die zich ingezet hebben, ook bij het klaarzetten en opkuisen, want dat komt er altijd bij. Proficiat en veel dank een iedereen!!! We zijn fier op jullie…

Vrijwilligers fototentoonstelling 125 jaar St.-Antoniusparochie

Vrijwilligers ontbijt Oxfam Wereldwinkel

Vissers dragen Sint-Antonius binnen tijdens de Vissersmis

Aanwezigen Vissersmis

Bloemenhulde tijdens Vissersmis

Het Onze Vader tijdens de Vissersmis

Vlaggenzwaaien 6e leerjaar OLVO Vuurtorenwijk

Receptie in de kerk na de Vissersmis

Straatcafé vóór Zaal Vuurtoren

Vrijwilligers straatcafé bakken pannenkoeken

Vrijwilligers zaalcomité organiseren paëlla-avond