Vormelingen St.-Theresia in de bres voor minderbedeelden

Vormelingen St.-Theresia in de bres voor minderbedeelden

20 februari 2018 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdag 10 februari staken de vormelingen van Bredene-Duinen, zoals elk jaar, de handen uit de mouwen om de mensen die een voedselpakket komen afhalen van een spaghettimaaltijd te voorzien. Een groepje kinderen mocht helpen bij de voorbereidingen van de groenten, anderen hielpen bij het dekken van de tafel en de mensen van drank voorzien (water en na de maaltijd koffie) was dan nog een andere opdracht. Er werd ook aan de kinderen gevraagd om in het kader van Broederlijk Delen zelf een voedselpakket mee te brengen die dan ook zal geschonken worden aan de minderbedeelden in de vorm van een paaspakket. Dat ze hun best deden zie je op onderstaande foto. Daarop staan de zaken die de kinderen hebben meegebracht netjes gerangschikt volgens inhoud. Dank je wel ouders en vormelingen voor de mooie pakketten die we zullen kunnen maken.