Website Pastorale Eenheid Galilea Bredene-Vuurtoren in een nieuw kleedje!

24 december 2016 0 Door decaproen@hotmail.com

Van harte welkom op de vernieuwde website van onze pastorale eenheid Galilea Bredene-Vuurtoren. Eind december 2016 zag deze het levenslicht. Bijna drie jaar later is het tijd voor een nieuwe, frisse look, waarbij we je nog beter willen informeren over de vieringen in de verschillende parochies en de activiteiten van onze verenigingen.

In blog-vorm worden wekelijks boeiende artikels gepubliceerd die een inkijk geven op het bruisende verenigingsleven en onze federatie in beweging, en dit geïllustreerd met talrijke foto’s. Naast een uitgebreide kalender van activiteiten binnen en buiten de federatie vind je er ook de nodige praktische info en contactpersonen voor de aanvraag van een doopsel, eerste communie, vormsel of huwelijk in één van onze vier kerken. Wens je je aan te sluiten bij één van onze verenigingen dan vind je in één klik bij wie je moet zijn.

Zoek je je spirituele leven op peil te houden, dan vind je bij ons de nodige initiatieven hiertoe. Ben je op zoek naar een geschikte (parochie)zaal voor een familiefeest, een babyborrel, een communiefeest of voor je vereniging?Geen probleem, via onze website vind je ongetwijfeld wat je zoekt! Verschillende links geven je de kans om ook eens ‘over de muur’ te kijken.
Een handige zoekfunctie maakt het geheel compleet.

Organiseer je zelf iets binnen onze pastorale eenheid, laat het ons dan weten via pegalilea@bredenevuurtoren.be, dan nemen we dit op in onze kalender.
Een verslagje achteraf met wat mooie foto’s is altijd welkom.

Contactpersoon:
Johan Vervaeke, parochieassistent
Breendonklaan 2a, 8450 Bredene
059 23 68 06
pegalilea@bredenevuurtoren.be