Een leuke, leerrijke activiteit met vormelingen SAS

Een leuke, leerrijke activiteit met vormelingen SAS

5 april 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdag 18 maart kwamen de vormelingen van ‘t Sas voor een derde keer samen in de St.-Jozefskerk voor een namiddag ‘Bijbelse volksspelen’. Via deze spelen maakten ze, op een plezante manier, kennis met de Bijbel,. Bij elk volksspel hoorde een stukje verhaal en enkele vraagjes die leidden tot een gesprek waarbij we samen de boodschap uit het verhaal haalden en vertaalden naar het eigen leven. Het spel zelf was niet het hoofddoel op zich, maar een leuke ondersteuning die het geheel luchtig maakte, getuige de vele lachende gezichtjes. Onze dank gaat dan ook uit naar de enthousiaste vrijwilligers die een helpende hand boden om deze namiddag te doen slagen.
(tekst: Johan Vervaeke – foto’s Kristine Decroos)