Chiro trekt op zomerkamp!

Chiro trekt op zomerkamp!

23 juni 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

CHIRO SAS TREKT NAAR PEER

Chiro Sas gaat dit jaar op kamp van 1 tot en met 10 augustus. Ze logeren in een mooi heem in de Cremerdijk 12 in Peer (Limburg). Als thema kozen ze dit jaar voor FC De Kampioenen. Nu het café door een zware brand verwoest werd, moeten de vrienden op zoek naar een nieuwe stek.

Kamphuis Ter Linde te Peer

CHIRO NELLE TREKT NAAR STEINBACH

Chiro Nelle (Vuurtorenwijk) gaat dit jaar op bivak van 11 tot 21 augustus naar Steinbach, in het hartje van de Ardennen. Onze jongens en meisjes verblijven in een oude molen aan de Oost-Ourthe, helemaal in een dal in het mooiste kamphuis van België. Als bivakthema kozen ze ook voor FC De Kampioenen. Een werkgroep van de leiding had reeds in de maand maart een eigen bivakverhaal geschreven en vanaf juli is er iedere maandag en woensdag werkavond om dit thema uit te werken in decors, dagtips en themapanelen. Adres: Ancien moulin Magotiaux, rue du Moulin Magotiaux 26, 6670 STEINBACH. Wie schrijft eens een kaartje?