Vakantienamiddag bij OKRA-Bredene

Vakantienamiddag bij OKRA-Bredene

26 februari 2017 0 Door decaproen@hotmail.com

Op dinsdag 21 februari 2017 waren maar eventjes 143 Okra-leden samengekomen in De Caproen voor een vakantienamiddag met informatie, dia’s, koffie met lekkers en als afsluiter een breughelschotel. Eerst nam teamleider Marnix Van Eegroo het woord en gaf ons informatie over de nieuwe mogelijkheden bij de uitvoering van een testament: zorgvolmacht en keuzebeding. In een volgend Bredens Seniorenblad zal de gemeente dit nog eens uitleggen.

Tijdens de koffie gaf Johnny Claeys, een diavoorstelling over een vijfdaagse reis naar Sauerland in Duitsland. André en Odette Haesaert hadden een prachtige beeldmontage gemaakt over Bretagne. De reportage werd begeleid door passende muziek en door Odette die met haar heldere stem de nodige commentaar gaf.

Nadien kwamen de medewerkers aandraven met de breughelschotels. Drie zachte broodjes, worstje, stuk bloedworst, droge ham, gekookte ham, spek, tomaat, worteltjes, sla, appelmoes… Niet te geloven, maar wel met veel smaak te eten. Tegen 18 u. was iedereen verzadigd en liep de zaal langzaam leeg.
(Karel Fischer)