Lichtmisvieringen in onze PE

Lichtmisvieringen in onze PE

11 februari 2020 Uit Door decaproen@hotmail.com

‘Ik word gedragen door het licht van de Heer’

In het weekend van 1 en 2 februari werd Maria Lichtmis gevierd in de verschillende kerken in onze pastorale eenheid. Bij het binnenkomen kreeg elk een kaars of een theelichtje, dat met het licht van de paaskaars door de vormelingen bij iedereen aangestoken werd. Met het licht ging men in processie tot bij het Mariabeeld en het kreeg er een plaatsje. Centraal in de viering stonden de dopelingen van het afgelopen jaar waarover Gods zegen uitgesproken werd door alle aanwezigen. Ook de eerste communicanten en de vormelingen werden bij de verschillende vieringen betrokken. Dank aan allen voor de mooie Lichtmisvieringen.

De eerste communicanten mochten zich voorstellen tijdens de viering in de St.-Jozefskerk © JV
Bij de zegening van de kinderen las een jonge mama, in naam van alle ouders, een tekst voor © JV
Het koor Jovo-Sas luisterde de vieringen op in de St.-Jozefskerk en St.-Theresiakerk (c) JV
De eerste communicantjes van St.-Antonius
Ook vormelingen waren betrokken en lazen voor