GEZOCHT: logistiek medewerker in De Caproen

GEZOCHT: logistiek medewerker in De Caproen

6 maart 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

Wij zijn dringend op zoek naar een vrijwillige logistiek medewerker voor ons parochiaal centrum De Caproen in de Breendonklaan 2a in Bredene. De taak zal voornamelijk bestaan uit het klaarzetten en weghalen van de dranken voor de feesten, tijdens de week maar vooral in het weekend. Daar komt ook het tellen van de verbruikte dranken en het beheer van de stock bij kijken. Bij uitbreiding kan dit ook een ‘handige harry’ zijn die kleine klusjes kan opknappen en mee kan nadenken over het onderhoud van de infrastructuur.

We denken hier voornamelijk aan een (jong)gepensioneerde die wat tijd over heeft om zich verdienstelijk te maken in ons levendige ontmoetingscentrum. Wie zichzelf hierin terugvindt mag contact opnemen met coördinator Johan Vervaeke op het nummer 059 23 68 06 of 0499 43 43 64. We kijken er naar uit om jou in ons team te hebben!