Kinderkoor OLVO-Vuurtorenwijk eindigt schooljaar in schoonheid

Kinderkoor OLVO-Vuurtorenwijk eindigt schooljaar in schoonheid

28 juni 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

Eind juni organiseerden we een dankfeestje voor al onze kinderen uit het kinderkoor. Wekelijks kwamen we op donderdag om 12.45 u. samen in de winterkapel om te repeteren en een zevental keren traden we ook op. Daarnaast waren we ook paraat in de schoolvieringen in onze kerk. We zijn heel dankbaar dat kinderen ook dit jaar trouw op post waren en in het bijzonder danken we de leerlingen van het zesde leerjaar, waarvan we nu afscheid moeten nemen. Hieronder nog een foto van het kinderkoor en van diegenen die het meest aanwezig waren op repetities en optredens.

Ruth, Silke en Marjolein ontvingen een mooie prijs omdat ze meest aanwezig waren