Waarderend afscheid

Waarderend afscheid

1 maart 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Na meer dan 20 jaar zet Cécile Verstraete een punt achter haar engagement als voorzitster van Samana Bredene. Het bestuur nam afscheid van Cécile als voorzitter maar niet als vrijwilliger, want Cécile neemt de taak op als medevoorzitter. Cécile, bedankt voor je jarenlange inzet, motivatie, toewijding, de goede babbels, de vele kopjes koffie en je opbouwende feedback. Het vertrek van een zittende voorzitter creëert ruimte voor anderen om een stapje vooruit te zetten. Deze stap heeft Dirk Declerck genomen. Hij werd verkozen als nieuwe voorzitter van Samana Bredene. Dirk, succes in je nieuw engagement namens het Samana bestuur Bredene en vanwege Lien Standaert, educatief medewerker basiswerking Samana West-Vlaanderen. 
(Rita Everaert)