Femma Bredene in 2023

Femma Bredene in 2023

26 januari 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Na ons jubileumjaar “FEMMA BREDENE 75”, waarin we heel wat hebben gedaan na corona, is het alweer tijd voor een gloednieuw jaar. Een jaar waar er weer veel te beleven valt voor de madammen uit Bredene. Zo hebben we tweewekelijks onze Crea Club, gaan we iedere week twee keer turnen, de maandagavond op de Opex en de dinsdagavond in samenwerking met Neptunus. Iedere maand hebben we wandelingen en/of gaan we fietsen. En misschien zit er dit jaar een tweedaagse in. Terug van weggeweest is Groen. Een viertal keer op bijzondere momenten gaan we bloemschikken. Ook ons Kook.Punt is altijd een topper dat blijft. Op het programma staat al vast Koken met wier, Haperitief Hapjes en drie gerechtjes op de wijze van P. Naessens. In juni staat onze daguitstap gepland en deze keer gaan we op bezoek naar de plantentuin van Meise en de Leeuw van Waterloo. We plannen bezoeken aan Astropolis in Oostende, het museumschip Tortino in Oudenburg en Villa Les Zephrys in Koksijde. We brengen vrouwen samen voor lezingen rond Vrouwen in de vrouwengevangenis en we frissen het geheugen op tijdens de “opfrissing van de wegcode”. Onder Femma gaan we de creatieve toer op met o.a. iets rond chocolade en andere creativiteiten. En tot slot verwennen we onze leden met een ontmoetingsavond rond High Tea en met een verrassingssamenkomst eind juni.

Iedereen is welkom op al onze activiteiten. Voor inlichtingen : Linda Depuijdt, telnr. 059 320410 of linda.depuijdt@gmail.com.

WAT DOEN WE IN JANUARI EN FEBRUARI ’23:

– Onze Crea club gaan door op maandag 9 en 23 januari en op 13 en 27 februari.
– We hebben een initiatie Aqua gym op donderdag 16/2 om 20.30 uur in het zwembad ter polder in Bredene.
– Iedere week hebben we ook onze turnlessen in de turnzaal van OLVO Vuurtorenwijk
– Wandelen doen we  op donderdag 19 januari en we gaan langs de groene parken van Oostende. Afspraak om 13.30 uur aan het Station van Oostende.
– Dinsdag 31 januari om 18.30 u. dames fit in zaal Cruysduyne.
– In februari gaan we met de tram richting Blankenberge en we bezoeken er het Zeebos en het natuurreservaat De fonteintjes. Dit gaat door op donderdag 9/2 om 13.00 uur aan de tramhalte Duinenplein in Bredene Aan Zee.
– En ons ontmoetingsfeest in het teken van High Tea gaat door in Zaal de Vlasschaart – Oud Strijdersplein in Oostende-Stene. Donderdag 26 januari om 18.30 uur is de afspraak.

Hierbij zie je enkele foto’s van onze kern en van ons feestjaar.