Kleutervieringen in OLVO Vuurtoren

Kleutervieringen in OLVO Vuurtoren

2 maart 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Dinsdag 15 februari kwamen de kleuters (per jaar) samen onder de luifel van hun speelplaats voor een bezinnend moment. Normaal gaat deze kleuterviering ieder jaar door in de kerk en komen vele ouders en grootouders supporteren voor hun kinderen. De juffen vertelden een mooi verhaal over “Bob maakt kunst”. Met elkaar groep vormen, blij zijn met iedereen, elkaar graag zien, kregen de kleuters als boodschap mee. “Jij mag er zijn” zongen ze uit volle borst mee. En we vertelden hen ook dat Jezus niets liever vraagt. Dan worden wij allemaal vrienden van Jezus, vrolijke vrienden. Ook dit lied zongen we nog samen uit… Proficiat aan de kleuterleidsters voor het jaarlijkse initiatief!!!