OKRA showt wintercollectie in De Caproen

OKRA showt wintercollectie in De Caproen

27 september 2017 0 Door decaproen@hotmail.com

Op 19 september liep De Caproen vol voor de jaarlijkse modeshow in een organisatie van OKRA. ‘De kleren maken de man’ zegt het spreekwoord, maar het publiek bestond toch vooral uit vrouwen. Zij waren aanwezig om de wintercollectie te aanschouwen van Deco Style uit Koekelare. De grote zaal van De Caproen was omgetoverd tot één grote textielhall. Twee topmodellen showden er de meegebrachte kledij. Het geheel omkaderd met aangepaste muziek en professioneel aaneengepraat door de eigenaar van het bedrijf hemzelf. Enkel de catwalk ontbrak. Nadien werd de mogelijkheid geboden om een aankoop te doen. Er werd gekeken, gevoeld, gepast maar vooral… weinig gekocht. Laat het ons houden op het feit dat we een zachte winter zullen hebben!