Federale koffiestop aan de Colruyt

Federale koffiestop aan de Colruyt

26 maart 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op vrijdag 15 maart werd de 13e koffiestop gehouden ten voordele van Broederlijk Delen. Het was Marcel Kimpe die destijds het initiatief nam om binnen de federatie de plannen van het Zuiden te behartigen. Een sterke zuidwestenwind blies ons naar de plaats van het gebeuren. Omwille van het gure weer stapten mensen met het hoofd diep in de kraag de Colruyt binnen, de strakke wind bleef immers de ganse dag aanhouden. Om deze bij het buitengaan te trotseren, dronken velen dan ook een pittige kop koffie en deelden daarbij 356,11 euro voor de Guatemalteekse landbouwers die hopen en hongeren naar een leefbaar bestaan. Hierbij zeggen we dank aan de directie van Colruyt om hun locatie ter beschikking te stellen en het schenken van alle benodigdheden, aan de gerant en medewerkers van de Bredense Colruyt voor het warm onthaal en de vlotte medewerking, aan de vrijwilligers die in hartelijkheid de vele kopjes bedeelden, en aan de Bredense en omliggende Colruytbezoekers voor hun milde bijdrage.
Dank ook aan Erna om de organisatie hiervan op zich te nemen.

“Hoop wordt geboren uit vrees voor de toekomst. Hoop doet leven”.