Geven doet leven! Samana solidariteitsactie

Geven doet leven! Samana solidariteitsactie

21 april 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

Samana, het vroegere Ziekenzorg-CM, biedt met een ploeg vrijwilligers in normale omstandigheden een waaier van activiteiten aan voor zieken en alleenstaanden om sociaal isolement te doorbreken. Door Covid-19 kan dit echter niet. Het lidmaatschap bij Samana is volledig gratis. Maar koken kost geld.

Hoe kunt u helpen? Steun Samana-Bredene door de aankoop van één of meerdere tombolaboekjes. Voor 5 euro hebt u al een boekje met 6 loten. De opbrengst wordt gebruikt om de deelnameprijs voor activiteiten laag te houden, om het ziekenbezoek goed te kunnen organiseren, om aangepaste activiteiten te kunnen organiseren voor onze zieken en alleenstaanden in onze gemeente.

Wil dan 5 euro – of een veelvoud ervan – storten op rekening BE36 7785 9292 4881 van Samana-Bredene a.u.b. Dan brengen we de tombolaboekjes aan huis evenals de uitslag na de trekking op 29/10/2021. Zo maakt u kans op een Audi A3 Sportback TFSIe en tal van andere prijzen zoals aankoopcheques en wijnpakketten voor een totaalwaarde van 500.000 euro. Vermeld bij storting uw naam en adres a.u.b.

Wilt u meer weten over deze actie? Of over onze werking? Of wil je je tijd nuttig gebruiken en word je vrijwilliger bij Samana-Bredene? Contacteer dan Dirk Declerck op het GSM-nummer 0485/76 18 69 of declercdirk01@gmail.com. Alvast heel vriendelijk bedankt voor uw warme steun in naam van Samana-Bredene.