Contactpersonen OKRA Bredene zijn onmisbaar

Contactpersonen OKRA Bredene zijn onmisbaar

14 september 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

In een tijd waarin digitale communicatie hoogtij viert en zwaar wordt ingezet op websites, e-mails en sociale media, zou je haast vergeten dat persoonlijk contact minstens even belangrijk is. Daarom blijft OKRA ten volle geloven in de rol die contactpersonen kunnen spelen. Het werk dat deze ‘bruggenbouwers’ verrichten, is van onschatbare waarde.

Maandelijks komen de 25 contactpersonen van OKRA-Bredene samen in De Caproen. Ze krijgen er hun pakketje met de te verspreiden nieuwsbrief van de maand en andere info die ze straks ten huize van de leden zullen afgeven. Door weer en wind, te voet of met de fiets werken ze daarna hun ‘lijstje’ af. Ze halen het lidgeld op, bezorgen het ledenblad en geven een woordje uitleg bij de komende activiteiten. Even aanbellen, een klapke doen, een luisterend oor bieden. Dankzij dit persoonlijk contact krijgt OKRA een menselijk en herkenbaar gezicht.

Dankjewel lieve mensen voor jullie onmisbare inzet!

Maandelijks komen zo’n 25 contactpersonen van OKRA-Bredene samen in De Caproen (c) Johan Vervaeke
Deze bruggenbouwers zijn van onschatbare waarde (c) Johan Vervaeke