Voorstelling vormelingen Bredene-Vuurtoren

Voorstelling vormelingen Bredene-Vuurtoren

30 april 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

In het weekend van 18 – 19 mei vieren wij in onze 4 kerken van de federatie het H. Vormsel voor heel wat van onze jonge mensen. Wij willen ze graag aan jullie voorstellen.

Vormelingen St.-Antonius (Vuurtoren)
Boven v.l.n.r. Yanell Vervaet, Layana De Wispelaere, Kiriana Smis. Onderaan v.l.n.r. helper Johan Maertens, Kenji Vansteene, Ruth Lamote, Xania Vlietinck en catechist Wendy Brissinck
Boven v.l.n.r. Helper Peggy, Noa Vogelaere, Maité Stommeleer, Pieter Grymonprez, Amalia Verpoort, Jaden Mercy, Sean Cosseleez en catechist Johan Devoldere
Boven v.l.n.r. Alex Simons, Théo Berg, Miro Makelberge en Kjandro Delem. Onderaan v.l.n.r. Alexandra Simons, Jade Hosten, Aïsha Verkouter en catechist Brigitte Dekee
Boven v.l.n.r. Helper Willy Cogghe, Kiana Eeckhout, Ilana Zonnekeyn, Elune Cobbaert. Onderaan v.l.n.r. Dylan Verhaeghe, Chloë Ackein, Maurice Christiaen, Florens Missiaen en catechist Viviane Verleene
vormelingen sint-Jozef (Sas)
Vormelingen St.-Jozef: Conner Aspeslagh, Kendra Bergmans, Lars Cappelle, Ruby Cottyn, Lize Crommelinck, Keano Dangreau, Iano De Baene, Noah De Coster, Lisa Delrue, Mallisah Demey, Amber Depoorter, Noa Fonteyne, Dylan Gerard, Manon Goemyne, Yelina Goethals, Kyana Grauwet, Ian Hansen De Craene, Ilona Jonckheere, Gabriël Koroma, Guillaume Lhoest, Hannah Lydou, Faye Makelberge, Meagan Marlein, Cato Mazijn, Elena Mazijn, Oceane Myncke, Cattoo Pauly, Ian Pollyn, Luna Rau, Liam Reunes, Margaux Samijn, Suzanne Sharma, Lobke tiberghien, Brent Van Arck, Milan Vandenbroucke, Loïc Vanderleyden, Sean Vanhoucke, Nathan Vanmullem, Kyona Van Pamele, Tiziano Vercruysse en Dylan Wuyts
vormelingen sint-rikier (dorp)
Deze acht glunderde gezichtjes ontvangen het vormsel op zondag 19 mei van E.H. Philippe Hallein: Yira Vermote, Nina D’Jong, Bo Vanhecke, Lucas Debaecke, Mathias Hoogenboom, Tristan Brouckmeersch, Wout Vansteene en Mathis De Vos
vormelingen sint-theresia (duinen)
Sander Ampe, Yasmina Bakali, Jolien Bossaer, Linda Bruyneel, Maud De Ceuninck, Elle Dedeyne, Noor D’Hooge, Elly Diadia Kiese, Daan Hautekeete, Marissa Kochuyt, Ine loose, Eline Picle, Maxim Melis, Wout Merlevede, Brandon Michiels, Lisa Museeuw, Lander Onraedt, Arne Ramault, Daan Remmerie, Charlotte Roman, Pjotr Seynaeve, Jarne Simons, Rafael Temo, Danaë Van Cauwenberg, Fee Vandenabeele, Athina Vandendriessche, Marie-Belle Vandewalle, Ruth Vantomme, Tatiana Van Vlasselaer, Yamila Vereycken, Esther Verhamme, Rhune Verleene, Jasper Vermeersch, Zeno Vermeersch, Senna Zwaenepoel, Grzegorz Dabrowski, Aaron Dejonckheere