Tweede ontmoetingsavond in de pastorale eenheid

8 maart 2020 Uit Door decaproen@hotmail.com

Iedereen is van harte welkom op de tweede ontmoetingsavond binnen de PE Galilea Bredene-Vuurtoren op donderdag 2 april om 19.30 u. Deze keer mogen we luisteren naar het getuigenis van Linda Depuijdt, zeer gedreven in het vrijwilligerswerk dat zij doet.

“Vanuit mijn gedrevenheid om mensen samen te brengen, wil ik mijn talenten die ik heb delen, en wil ik mijn steentje bijdragen in de maatschappij. Gewoonweg voor het sociaal contact en omdat ik het heel graag doe.

We laten ons ook nu weer raken door dit getuigenis dat ons uitnodigt om met elkaar in gesprek te gaan. De ontmoeting met elkaar en de warme woorden die we beluisteren, mogen ons sterk maken en verbinden met elkaar. Blij dat jij er bij bent!

Dit initiatief staat open voor alle mensen uit onze pastorale eenheid en is gratis toegankelijk. Achteraf wordt een drankje aangeboden.

Donderdag 2 april om 19.30 u.
Winterkapel Sint-Theresiakerk, Bredene Duinen