Kruisweg in St.-Jozefskerk op 25 maart

Kruisweg in St.-Jozefskerk op 25 maart

17 maart 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Tijdens vier creabeurten ontwierpen de vormelingen van Bredene-Sas en Bredene-Dorp, na een educatief momentje, een eigentijdse kruisweg. We selecteerden enkele mooie beeldfragmenten die we, samen met wat tekst en muziek, presenteren op vrijdag 25 maart om 18 u. in de St.-Jozefskerk op ’t Sas. Veertien momenten waarop je meegenomen wordt in die laatste tocht van Jezus. Bij elk beeld staan we even stil en denken we aan Jezus. Maar we bidden ook voor alle mensen die, net als Jezus, een kruis te dragen hebben in hun leven: mensen die ziek zijn, die pijn hebben, die eenzaam zijn, in de steek gelaten, of op de vlucht voor oorlog en geweld,… We nodigen jullie graag uit om dit ingetogen moment, samen met onze jongeren, te beleven.