Voedselbedeling Sint-Vincentius Duinen

Voedselbedeling Sint-Vincentius Duinen

31 december 2017 Uit Door decaproen@hotmail.com

De laatste maanden is de werking van St-Vincentius in onze parochie wel iets veranderd. Nu we geen voedsel meer kunnen ophalen in het verdeelpunt van Oostende, proberen we ons op een andere manier uit de slag te trekken om onze mensen toch niet in de steek te laten. Marie Rose ging ons probleem bespreken met de mensen van Albert Hein en Proxy Delhaize, beide in de Kapelstraat. Ze bekwam dat we wekelijks voedsel en brood kunnen ophalen dat net over datum is en nog perfect in orde. Zo kunnen onze klanten nu wekelijks komen en kiezen uit de aangeboden producten. Daarbij krijgen we ook nog voedselpakketten van meelevende parochianen waarvoor we zeer dankbaar zijn. Een jong paar Jaan en Gwendoline boden ons een lading kerstpakketten aan om u tegen te zeggen. Lieve mensen, jullie zijn een schitterend koppel met het hart op de juiste plaats voor wie het niet zo breed heeft. Hartelijk dank hiervoor.

Jaan en Gwendoline schonken de mensen in armoede enkele mooie kerstpakketten
De tafel met producten die we halen in AH en Proxy Delhaize. Hierbij ook een woord van dank voor de bijdrage van beide supermarkten.