Bedevaart naar Meetkerke

Bedevaart naar Meetkerke

24 mei 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Het was reeds de 20e keer dat we naar Meetkerke trokken. Een bijzonder initiatief. En voor ieder wat wils, ieder met eigen motivaties. Er vertrok een groep van 12 voetgangers om 6 u. in de morgen. Het was prachtig weer en onderweg konden we uitvoerig praten met elkaar en een 3-tal keer stilstaan bij een Mariakapelletje om een tientje te bidden. Er was ook een ploeg van 11 fietsers die in Meetkerke aansloten en een 11-tal mensen die met de wagen tegen 10.15 u. in het kerkje van Meetkerke, waar we een bezinningsmoment hielden, er bij kwamen. Samen trokken we dus op bedevaart met 34 gemotiveerde mensen. En daarna nog naar de Moerbeiboom te Houthave, om samen een welverdiend drankje te nuttigen. Dankjewel aan iedereen die er bij was.