Vormelingen in de kijker

Vormelingen in de kijker

10 mei 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

In het weekend van 13-14 mei hebben onze jaarlijkse vormselvieringen plaats. In enkele nummers stellen wij de verschillende groepjes voor. Vandaag starten we met de vormelingen van Sint-Antonius (Vuurtorenwijk).

VORMELINGEN SINT-ANTONIUS

Vormelingen St.-Antonius reeds op weekend in november te Tiegem: Voorste rij v.l.n.r. Niels Fonteyne, Wout Niville, Keano De Lee, Shannon Cosseleez, Courtney Azu, Xirona Rau, Alyna Van Steelandt, Maya Waldowski, Andreas Vanrobaeys. Middenste rij v.l.n.r. Quinten Sarrazyn, Ayana Conte, Joran Delaere, Ayana Rassouw, catechist Viviane Verlee, catechist Johan Devoldere, kok Bernard Willaert. Achterste rij v.l.n.r. helper Willy Cogghe, pastoor Dirk, Noah Van Sevecotte Delahaye, Vic Wouters, Néo Pille, helper Johan Maertens, catechist Wendy Brissinck. Ontbreken op de foto: catechist Brigitte Dekee, catechist Hugo Neirynck en vormelingen Jules Clement, Julie Claesen en Ally-Jana Rassouw

VORMELINGEN SINT-RIKIER

Hierbij een collage met de vormelingen van St.-Rikier: van boven naar onder en van links naar rechts: Nele Borremans, Jay Roman, Louise Dejonghe, Thomas Borremans, Malin Nyssen, Hilany Fordeyn, Margot De Crits, Matteo Booy, Luna Lambersy, Rona Demeulenaere, Maxim De Wannemacker en Hayley Garreyn. Nele en Thomas zijn broer en zus en Nele is ook misdienaar in SInt-Rikier Bredene-Dorp. Begeleiders waren dit jaar: Rik Borremans, Marijke Vannieuwenhuyze en pastoor Nikolaas

VORMELINGEN SINT-THERESIA

Beeckmans Iliana – Bethuyne Alessia – Clevers Ine – Clibouw Julie – Deweert Jari – Deweert Timo – Gortack Alexandra – Kockuyt Yelena – Lannoo Milla – Pieters Loic – Pluta Laura – redant Amélie – Roeland Lena – Seynaeve Leon – Seys Ilke – Simi Massimilliano – Truyens Sacha – Vannecke Lio – Vercouillie Mika – Viaene Jayden – ijnants Paulien – Wouters Lennert

VORMELINGEN SINT-JOZEF

De 33 vormelingen van Bredene-Sas met Julie Broucke, Ciara Commeijne, Amber De Bruycker, Sam De Wasch, Renée Dedrie, Loïck Demesmaecker, Wout Dewaele, Xyam D’hulster, Aiden Gans, Reyna Geryl, John Guillen Diaz, Emma Gyssels, Indi Lasoen, Jitse Louwye, Warre Lydou, Yenthé Maene, Alaya Manderlier, Eben Mazijn, Alessa Mensah, Aylina Respaillie, Yanaika Respaillie, Eliano Santeramo, Aiverly Sbaiz, Ylio Seynhaeve, Marthe Strubbe, Nathanaël Struyf, Luca Van Craenenbroeck, Kharon Vandenbroucke, Savannah Vannecke, Nolan Vanstechelman, Neo Velthof, Leano Verbrugghe, Milo Willems, en hun catechisten Pedro Ayala, Matthias Van Laere, Kristine Decroos en Johan Vervaeke