Chiro Nelle organiseerde weer ’n heel gezellige avond

Chiro Nelle organiseerde weer ’n heel gezellige avond

9 november 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdag 29 oktober was er weer “Frieten & Stovers” bij Chiro Nelle. Zo’n 208 ingeschrevenen kwamen daarvoor samen in Zaal Vuurtoren. Beneden op de speelplaats schoven ook nog 90 mensen aan die een kilogram ‘Stovers’ meenamen naar huis. Onze Chiro heeft er alvast een aardig sommetje aan verdiend. Dankjewel voor de inzet en vooral het enthousiasme van 21 leidingmensen en de 4 koks Sophie & Franky en Tania & Glenn. En natuurlijk ook heel veel dank aan iedereen die onze jonge mensen door hun aanwezigheid gesteund hebben. Onze leiders en leidsters zullen zich alvast blijven inzetten voor jullie kinderen!

Leiding en kookploeg ‘frieten & stovers” Chiro Nelle