Solidariteitsmaal Vuurtorenwijk

Solidariteitsmaal Vuurtorenwijk

10 november 2020 Uit Door decaproen@hotmail.com

De solidariteitsmaaltijd op de Vuurtorenwijk ten voordele van Broederlijk Delen hadden we verplaatst van maart naar eind september, maar ook dat bleek uiteindelijk niet haalbaar. Er waren 140 mensen ingeschreven en we vroegen aan iedereen die reeds betaald had als we hun bijdrage mochten doorstorten naar Broederlijk Delen. Velen waren akkoord en zo konden we 1.409 euro aan Broederlijk Delen bezorgen. Daar waren zij (en ook wij) heel blij mee!
Dank je wel om te delen.

An Maes van Broerdelijk Delen West-Vlaanderen schrijft ons:

“Dit is echt een aardige steun van jullie. Een welgemeende dankjewel voor het blijven trekken aan de kar. We hopen dat we er in maart opnieuw volledig zullen kunnen voor gaan, misschien aangepast, maar to beter dan vorige campagne. Solidaire groetjes en echt: bedankt!”