Vakantiegevoel bij Samana Vuurtorenwijk

Vakantiegevoel bij Samana Vuurtorenwijk

1 februari 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Zaterdag 21 januari  in de voormiddag scheen de zon alvast voor de infomatinee van Samana Vuurtoren. Iedereen werd in onze mooie Vuurtorenzaal vanaf 10 u. verwelkomd met een tasje koffie of thee en lekkere koekjes in de vorm van “helpende handjes”.

“Reizen met Samana”, daar kregen zo’n vijftig aanwezigen, die op de uitnodiging afgekomen waren, een mooie presentatie over. Enthousiaste Lien van Samana Oostende maakte alles duidelijk: “Wil je graag met vakantie, maar heb je zorg nodig? Kom dan, alleen of vergezeld, mee voor een zorgeloze en fantastische vakantie!”

Foto’s van interessante, ontspannende en gezellige vakantieactiviteiten en nog wat vragen waarop duidelijk antwoord kwam en daarna een aangeboden drankje zorgden voor een zeer gezellig samenzijn.

Dank voor de talrijke opkomst en dank aan de vrijwilligers van onze Samana afdeling. Zij zetten zich al enkele jaren in voor huisbezoek bij mensen met een (chronische) ziekte of zorgnood in de buurt maar gaven dankzij deze activiteit iedereen nu ook goesting om op vakantie te gaan.

Wil je (eens) mee? Inschrijven moet in ieder geval snel gebeuren, t.e.m. 31 januari! Kon je niet aanwezig zijn, we hebben nog vakantiebrochures liggen. Wil je een bezoekje krijgen of deel uitmaken van onze vrijwilligersgroep of overweeg je zelfs om als vrijwilliger mee op vakantie gaan, neem dan zeker contact op met de verantwoordelijken (vrijwilligers) Rita Kinet, Danielle Slap, Noella Depoorter en pastoor Dirk.

Bijzonder dank ook aan Lieve Melis, Solange Blondé, Pierre Thiry en Arthur Devriendt, die op onze infoavond een handje kwamen helpen in de bar en bij de afwas en opkuis.

Activiteit ‘reizen met Samana’

Lien van Samana

Dirk en Pierre reizen met Samana

Vrijwillige dames Samana Vuurtorenwijk: Noella, Danielle en Rita