Nieuwjaarke-zoete op St.-Rikier

Nieuwjaarke-zoete op St.-Rikier

31 januari 2017 0 Door decaproen@hotmail.com

Op zondag 15 januari waren 56 parochianen van Sint-Rikier bijeen om samen Nieuwjaar te vieren. Het feest startte om 11 u. in de parochiekerk met een dankviering. Na de mis was er tijd voor een aperitiefje in de kerk. Er werd Nieuwjaar gewenst  en er was tijd voor een flinke babbel. Daarna spoedde iedereen zich naar de zaal Cappelrie voor de maaltijd. We kregen hertenfilet op het bord voorafgegaan door een romig broccolisoepje, met koffie en taart achteraf. Op elke tafel stonden 3 mooie sneeuwmannetjes, Cecile en Erna hadden hun best gedaan om van de versiering weer iets moois te maken. Lekker eten en een flinke babbel bij een glaasje wijn of bier, de tijd vloog voorbij. Alles was met smaak naar binnen gewerkt. Dankjewel voor de leuke (na)middag.

(Karel Fischer)