Chiro Noorderwind en Chiro Speelvogels op kamp in Eigenbilzen

Chiro Noorderwind en Chiro Speelvogels op kamp in Eigenbilzen

23 september 2018 Uit Door decaproen@hotmail.com

CHIRO SPEELVOGELS

Eigenbilzen ligt diep in Limburg, vlak voor Maastricht, en daar mochten onze jongens van Chiro Speelvogels hun bivak houden. We zaten op een prachtig domein met een reuzegrote weide en veel plaats om te ravotten en te spelen, te zingen en te lachen, en te eindigen met een mooi kampvuur. Heel de zomer was het zon en heel warm en daarom mocht niemand in Limburg nog een kampvuur houden. Dankzij twee regenbuien mocht het plots toch en zo eindigden wij alweer een schitterende tijd, maar onze jongens zich thuis voelden zoals wellicht nergens elders.

CHIRO NOORDERWIND

Na het jongenskamp losten onze meisjes van Chiro Noorderwind hen af. Materiaal, tenten en kampthema deelden we met elkaar en zo verliep de overgang weer vlotjes. Ook hier niets dan blije gezichten. Onze meisjes maakten weer veel plezier, kregen lekker eten, en amuseerden zich rot. 10 dagen samenleven is een hele opdracht, die ook nu – dankzij leiding en koks – in schoonheid werd afgewerkt. Na het bivak was er de grote opkuis en zijn zowel onze jongens als meisjes weer gestart voor een nieuw jaar Chiroplezier.