Noord-Zuidquiz t.v.v. Broederlijk Delen in zaal Vuurtoren

Noord-Zuidquiz t.v.v. Broederlijk Delen in zaal Vuurtoren

25 februari 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdag 19 maart organiseren we met onze pastorale eenheid, in samenwerking met de werkgroep Broederlijk Delen-Oostende, een Noord-Zuidquiz ten voordele van Broederlijk Delen. Tijdens deze algemene kennisquiz bieden we de aanwezige ploegen een aangename avond met een beetje competitie. We spelen tot iedereen mee is!

Deze Noord-Zuidquiz vindt plaats in Zaal Vuurtoren, Th. Van Loostraat 32 in de Vuurtorenwijk in Oostende. De deuren gaan open om 19.30 uur en we starten stipt om 20.00 uur. De quiz bestaat uit 8 rondes.

De campagne van Broederlijk Delen brengt dit jaar verhalen over delen uit Colombia, Senegal, Israël-Palestina én Vlaanderen. We delen dromen, een glimlach, lief en leed, de toekomst. We delen een hapje, een drankje, uit solidariteit met elkaar en met het Zuiden. De quiz wordt georganiseerd volgens de geldende coronamaatregelen.

Schrijf dus snel je ploegje van 4 spelers in via pegalilea@bredenevuurtoren.be of telefonisch via parochieassistent Johan Vervaeke (0499 43 43 64). Er is plaats voor 20 ploegen. Meedoen kost 20 euro per ploeg. Je betaalt cash aan de ingang.

De opbrengst van deze quiz gaat integraal naar de organisaties waarmee Broederlijk Delen internationaal samenwerkt. Delen wordt een hefboom naar een andere manier van samenleven. Delen is het antwoord op de problemen die ons momenteel uitdagen: van klimaatverandering over sociale ongelijkheid tot gebrek aan zingeving. We hopen dat we dit initiatief met velen mogen delen, en kijken ernaar uit om jullie te mogen verwelkomen!

PE Galilea Bredene-Vuurtoren & werkgroep Broederlijk Delen-Oostende