Femma Bredene

Femma Bredene

23 augustus 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Ook wij hebben tijdens de zomermaanden niet stilgezeten. Zo hebben wij 2 namiddagfietstochten gedaan, eentje naar Zande en eentje naar Ettelgem en een dagfietstocht naar Torhout. Telkens met een mooie, toffe en leuke bende Femma-dames en langs knooppunten en knelpunten.

Wat doen we in het najaar?

In september en oktober staan terug 2 namiddagfietstochten op het menu en ditmaal verkennen we de omgeving van Slijpe en Nieuwmunster. We starten terug met onze crea club telkens de 2e  en 4e maandagnamiddag van de maand in het Parochiehuis van Bredene-Duinen. Ook Dames Fit en Turnen Opex komt weer aan bod. En natuurlijk mag ons bloemschikken niet ontbreken, evenals onze Kook.club. Wandelen doen we in november en december. Met een gids gaan we in oktober de Mercator bezoeken en voor november hebben we nog niets concreets.

Starten doen we met een “Spetterend Samenzijn” op vrijdag 15 september 2023 in Fire Technics met een buffet en ontspanning van eigen bodem. Wens je meer inlichtingen dan kan je mailen of bellen naar Linda Depuijdt: linda.depuijdt@gmail.com of tel. 0475 27 76 52