Samana Bredene krijgt bezoek van de Sint

Samana Bredene krijgt bezoek van de Sint

21 december 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Maandag 5 december was er onze maandelijkse bijeenkomst van de ontmoetingsnamiddag in het gemeenschapscentrum, maar we hadden te kampen met een tegenslag… De lift was kapot, dus moesten we uitkijken naar een andere zaal. Gelukkig was de zaal in de Sydelinghe vrij. Iedereen genoot van de lekkere koffie tot er opeens op de deur geklopt werd. Sinterklaas was daar, een wonder dat hij wist dat we niet op onze gewone locatie waren.

Hij kende iedereen, hij wist wie graag kaart, wie graag rummikub speelt en wie liever een babbeltje slaat. Zwarte piet was niet mee, het was zijn vrije dag. Nadat de Sint iedereen persoonlijk aangesproken had, en een geschenkje gegeven, vertrok hij weer, want hij had een zware dag achter de rug. Iedereen was tevreden van die verassing. Bedankt sinterklaas en Mia die alles geregeld heeft.