Vormelingen St.-Antonius verkennen de parochie

Vormelingen St.-Antonius verkennen de parochie

12 april 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Woensdag 29 maart kwamen de vormelingen van St.-Antonius samen aan de kerk voor drie activiteiten. Zo was er een kerkbezoek met catechist Hugo als gids. Onze jongeren kregen heel wat mooie hoekjes van de kerk te zien waar ze niet altijd op letten. Daarna was er een quiz met pastoor Dirk in zaal Vuurtoren. Onze vormelingen moesten proberen de verschillende rubrieken van elke eucharistie te vinden en in de juiste volgorde te plaatsen. Diegenen die op zondag heel vaak aanwezig zijn, hadden natuurlijk voorsprong. Tussendoor werden ook enkele vormselliederen doorgenomen. Tot slot was er ook een bezoek aan onze wereldwinkel gepland. Ook de vormelingen van St.-Rikier kwamen langs en kregen heel wat uitleg door onze vrijwilligers Lydia en Edwin. Het was een leerrijke namiddag! Dankjewel aan catechisten en medewerkers…