Optreden Piv Huvluv in zaal Vuurtoren

11 februari 2020 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdag 25 april 2020 organiseert het bestuur van zaal Vuurtoren een optreden van Piv Huvluv op de Vuurtorenwijk. Stand-up comedian Piv Huvluv, ook bekend als politieagent Stefaan in de populaire tv-één serie ‘Eigen Kweek’, is één van de pioniers die het genre 22 jaar geleden in Vlaanderen introduceerde. Sindsdien speelt hij zijn shows ononderbroken in culturele centra en voor bedrijven en verenigingen. Een optreden van Piv Huvluv bijwonen (volgens De Standaard en Het Nieuwsblad ‘Vlaanderens meest authentieke comedian’) is één van de meest zinvolle vrijetijdsbestedingen. In zijn onnavolgbare stijl en met rijke fantasie neemt hij zijn publiek mee op een enthousiaste humortrip met een selectie van de beste fragmenten uit zijn voorbije shows. Vanzelfsprekend zijn de onmisbare ingrediënten van Piv’s humorcocktail nadrukkelijk aanwezig: zijn meeslepende en sterk herkenbare humor, een zeste nostalgie en een karrenvracht vinylplaten als soundtrack bij zijn verhalen. Kortom, ongecompliceerde humor voor het aller breedste publiek.

Prijs: 15 euro
Kaarten zijn te koop op 1, 7, en 8 maart tussen 10 en 12 u. in het Parochiaal Secretariaat op de Vuurtorenwijk, Jacob Besagestraat 61.
Vanaf 2 maart zijn de kaarten ook telefonisch te bestellen na 17 u. bij Tania Blondé op 0496 31 81 38.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Noteer het optreden van Piv Huvluv nu reeds in je agenda.