Kermiszondag op de Vuurtorenwijk

Kermiszondag op de Vuurtorenwijk

27 mei 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Zoals ieder jaar is Kermiszondag een hoogdag voor de St.-Antoniusparochie. Zondag 18 juni vieren we dan de jaarlijkse Vissersmis (om 9.30 u.) en bidden we voor allen die op zee omgekomen zijn. De liturgische werkgroep is reeds volop bezig om de viering weer heel verzorgd te maken en we kregen opnieuw de medewerking van het St.-Antoniuskoor, het kinderkoor van OLVO, het O.-L.-Vrouwecollege, de Werkgroep Vuurtoren, mensen uit de visserij en K.W. Ibis.

In gans de wijk is er de dagen ervoor en erna heel veel te doen en te vieren. Iedereen zet weer zijn beste beentje voor en er is ook Kermis op het St.-Antoniusplein.

Als parochie organiseren wij:

– van vrijdag 16 tot zondag 18 juni in de kerk een fototentoonstelling over “Café’s op de Vuurtorenwijk” (organisatie ‘Vrienden van de Vuurtorenwijk’),

– op zondag 18 juni vanaf 7.45 u.: een gezellig ontbijt met (h)eerlijke producten in zaal Vuurtoren (organisatie Oxfam Wereldwinkel Vuurtoren) – inschrijven kan tot 14 juni bij pastoor Dirk of via mail: spanhoved@skynet.be of oostende-vuurtorenwijk@oww.be – 13 euro volwassenen, 5 euro kinderen tot 12 j.)

– op zondag 18 juni vanaf 18.30 u.: een avondbuffet in zaal Vuurtoren (organisatie zaalcomité) – volw. 28 euro, kinderen tot 12 j. 14 euro – inschrijven tot 12 juni bij Sophie Omez, Werktuigkundigenstraat 12 of storten naar BE69 7995 5021 1078).