Afscheid van Rudy Van Avermaet

Afscheid van Rudy Van Avermaet

5 december 2018 Uit Door decaproen@hotmail.com

Tijdens de vergadering van het federaal team op donderdag 29 november namen we afscheid van teamlid Rudy Van Avermaet. Na zovele jaren dienstbaarheid in de parochie en de federatie verlaat Rudy ons en gaat hij in Brugge wonen.

Rudy heeft bijzonder veel betekend, vooral op de St.-Rikiersparochie, waar hij zich heel trouw ingezet heeft op vele verschillende domeinen. Hij was wekelijks gebedsleider in de WZC Wackerbout en WZC Westerhauwe en ook op zondag was hij steeds op post achteraan in de kerk om mensen te onthalen. Hij was op iedere begrafenis om de uitvaartplechtigheid te dienen. Hij zorgde heel secuur voor de parochiefinanciën en was ook in OKRA jarenlang een man op wie je altijd kon rekenen. Binnen het federaal team was hij de vertegenwoordiger van Bredene-Dorp. Daarom hebben wij hem van harte bedankt voor zijn jarenlange dienstbaarheid en vriendschap. Rudy, wij zullen je echt missen, maar wensen jou en je echtgenote nog vele mooie dagen samen in het mooie Brugge! En we zien je graag nog eens terug natuurlijk!