Kaarten & bollen bij OKRA-Bredene

Kaarten & bollen bij OKRA-Bredene

29 september 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op 14 september namen de kaarters en bolders van OKRA-Bredene opnieuw hun vertrouwde plaats in in De Caproen. Het was voor velen even wennen na een hele periode van afwezigheid. Verschillende medewerkers zorgden voor een goeie tas koffie bij het binnenkomen en zorgden er algauw voor dat de sfeer als vanouds was. In zijn welkomstwoordje schetste verantwoordelijke Roger De Rooze het nieuwe reglement voor de kaarters én had voor alle tafels spiksplinternieuwe speelkaarten in petto. Er kan vanaf nu weer volop gemanilled worden voor het klassement. Ook de bolders namen hun vertrouwde plekje terug in. In het komende seizoen vinden de ‘bollen’ opnieuw hun weg naar de poortjes onder het goedkeurend oog van Denise Vansteene. Sfeer en gezelligheid troef dus elke tweede en vierde dinsdag van de maand.

(c) Johan Vervaeke