Solidariteitsmaal Vuurtorenwijk afgelast!

12 maart 2020 Uit Door decaproen@hotmail.com

Goede vrienden
omwille van het Corona-risico hebben we beslist dat het solidariteitsmaal voor Broederlijk Delen nu zondag 15 maart niet doorgaat. We denken dat iedereen daar wel begrip voor heeft. We waren met 146 ingeschreven, die dus tamelijk dicht bij elkaar gingen zitten in zaal Vuurtoren, dus vonden we dit onverantwoord om het toch te laten doorgaan. We proberen nu iedereen te verwittigen, maar als je iemand tegenkomt: zeg het a.u.b. door…

* Wie reeds betaald heeft, krijgt uiteraard zijn/haar geld terug. Maar we kunnen dit bedrag ook bijhouden tot we een nieuwe datum vinden. Als iemand echter zijn betaalde som nu al terug wil, dan mag je het ons laten weten via spanhoved@skynet.be, liefst met je rekeningnummer er bij, zodat we het bedrag kunnen terugstorten.

* Ook de mensen die zaterdag een handje zouden toesteken en al onze vrijwilligers willen we heel erg bedanken voor de tijd die ze er nu al ingestoken hadden.

We hopen later een nieuwe datum te kunnen vinden – misschien op zondag 21 juni? – het eerste voorlopige voorstel – maar het kan ook september worden.

Dankjewel voor jullie begrip, en … als je nog suggesties hebt, laat het maar weten hé.En hou je vooral gezond!

Pastoor Dirk