Kalender van Bond Zonder Naam nu te koop!

Kalender van Bond Zonder Naam nu te koop!

17 november 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

Zoals reeds vele jaren kun je ook dit jaar de prachtige kalender van Bond Zonder Naam bekomen bij Anne Van de Velde, Beukenlaan 20 in Bredene.

Met inspirerende spreuken en warme beelden kleuren we graag zoveel mogelijk huiskamers en keukens, kantoren en kleinste kamertjes. Je koopt een BZN-kalender nooit alleen voor jezelf. Je steunt er in één moeite ook de sociale projecten van BZN mee. Samenleven is voor Bond Zonder Naam synoniem aan zorgen dat iedereen erbij hoort. Ook mensen met minder kansen. Daarnaast wil Bond Zonder Naam zoveel mogelijk mensen vanuit het hart aanspreken en met elkaar verbinden. Zo bouwen we samen aan een samenleving die een warm verschil maakt. 

Welkom dus bij mij thuis in de Beukenlaan 20. Kun je er niet om komen, geen nood, ik breng deze mooie kalender bij je thuis. Geef je mij een seintje op 0497 16 38 37.
(Anne Van de Velde)