Pastoor Dirk dankt!

Pastoor Dirk dankt!

9 augustus 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

In de zondagsviering van 2 juli werd pastoor Dirk op het einde van de viering verrast met 2 geschenkjes van kunstenaar Norbert Rammant en dit vanwege de parochianen uit onze PE Galilea Bredene-Vuurtoren.

Het was pastoor Nikolaas die kwam vertellen dat op 1 juli 1983 pastoor Dirk tot priester gewijd werd door Mgr. Emiel-Jozef De Smedt in de St.-Baafskerk te Brugge. 40 jaar geleden dus! Een gekregen kaartje vat die 40 jaar mooi samen: “Het is al wat (veel) 40 jaar engagement voor de gemeenschap. Het kent geen dag, geen uur, draait niet om verdienste of carrièreplanning. Het draait om mensen, de roep er te zijn voor anderen, Gods liefde zichtbaar maken”.

Pastoor Dirk wil iedereen, die op zijn pad meegegaan is, van harte bedanken voor zoveel vriendschap en samen-gedragen-op-weg-gaan gedurende die 40 jaar. In het bijzonder dank aan alle vrienden uit onze Pastorale Eenheid die voor ’n mooi cadeau en attentie zorgden. God zij dank om jullie!