Young Spirit op bezoek bij vormelingen Bredene-Duinen

Young Spirit op bezoek bij vormelingen Bredene-Duinen

27 april 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Naast de eerdere doortocht bij de vormelingen van Bredene-Sas en Dorp en het bezoek van de vormelingen van St.-Antonius aan De Takel in Oostende, mocht Young Spirit zich ook gaan voorstellen aan de vormelingen van St.-Theresia. Dit deden we op zaterdag 2 april. Na de zangstonde met diaken Rudy was het onze beurt om het vuur onder de jongeren verder aan te wakkeren. Dit deden we ook nu met het verhaal van Don Bosco die ook ‘zijn jongeren’ mee op sleeptouw nam. Een vlaggenroofspel speelden we in het nabij gelegen Ramakerspark. De vormelingen ontdekten dat ze moesten samenwerken om de zin ‘Met Young Spirit willen we met jou op weg gaan na het vormsel.’ samen te stellen. Nadien probeerden we hen warm te maken om zich na het vormsel aan te sluiten bij ons initiatief en met ons mee te trekken op kamp in juli. Dank aan diaken Rudy, Anuschka en Katinka om ons die mogelijkheid te geven. 
(Johan Vervaeke)

(c) Johan Vervaeke
(c) Johan Vervaeke