Kerstviering met gezinnen in de St.-Antoniuskerk

Kerstviering met gezinnen in de St.-Antoniuskerk

2 januari 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

Maandagavond 24 december vierden wij Kerstmis in een overvolle kerk. Heel wat kinderen en hun ouders hielden eraan om samen Kerst te vieren. De kerk was volledig verduisterd maar iedereen bracht een lichtpotje aan naar de letters die midden in de kerk geplakt waren en die het woord VREDE brachten. Heel de viering stond in dit thema en iedereen was na de viering te-vrede-n… een zalig kerstgevoel trof ons allemaal… De kinderen hadden midden de viering ook een kleine nevendienst en knutselden wat en achteraf was er een standje van onze wereldwinkel met wijn of fruitsap. Hartelijk dank aan de liturgische werkgroep, onze misdienaars en onze 2 koren voor de medewerking!