Kerstmusical Don Boscoschool

Kerstmusical Don Boscoschool

31 december 2017 Uit Door decaproen@hotmail.com

‘Een arme herdersjongen, op zoek naar één van zijn schapen, komt een engel tegen die hem vertelt dat het Christuskind geboren is. Omdat hij geen geschenkje heeft, krijgt hij van de engel een fluit. Zeven tonen had de fluit en hij speelde als vanzelf. De weg die de herdersjongen naar de stal voert, is vol hindernissen. Bij elk avontuur verliest de fluit een toon, tot er maar één meer overschiet. Maar wat klinkt die prachtig. Op dat moment raakt het Kind met zijn goddelijke hand de fluit aan en zie… haar zeven tonen klinken weer als voorheen.’ Op donderdag 21 december voerden de kinderen van het vierde leerjaar in een prachtig decor hun jaarlijkse kerstmusical op in een volgelopen St.-Jozefskerk. Alle kinderen kregen een taakje toebedeeld. Er waren vertellers en acteurs, schapen en herders, tot zelfs een heus engelenkoor. De dialogen werden afgewisseld met heel wat liedjes. Beide juffen leidden het geheel in goede banen. Proficiat aan alle kinderen voor dit fijne spektakel.