Daguitstap Samana Bredene naar Wetteren

Daguitstap Samana Bredene naar Wetteren

1 juli 2018 Uit Door decaproen@hotmail.com

Dinsdag 19 juni om 8 u. vertrokken 2 bussen met 65 mensen van Samana voor een dagreis richting Wetteren. Op de markt werden we verwelkomd door 2 gidsen, die ons verwenden met koffie en een koffiekoek. Nu konden we verder naar de Sint-Jozefkapel in Wetteren, een kapel vol met mooie Bijzantijnse kunsten, een heel mooie kapel die jammer genoeg niet meer in gebruik is. Daarna ging het richting Serskamp, naar de likeurstokerij “De Klok”, een familiebedrijf waar alles nog ambachtelijk wordt bereid. Na een deskundige uitleg en enkele proevertjes was het tijd voor het middagmaal. In de namiddag deden we een mooie busrit tussen de vele sierkwekerijen. Op de terugweg stopten we nog aan Bistro “Macarel” en iedereen kon voldaan naar huis. Met dank aan Yvonne voor de organisatie.