Vormelingen St.-Jozef (Bredene-Sas) in de kijker

Vormelingen St.-Jozef (Bredene-Sas) in de kijker

25 april 2017 0 Door decaproen@hotmail.com
Op de foto v.l.n.r. Fybe Vansever, Sander Caroen, Jan Sharma, Yentl Steenssens, Hayley Vanmullem, Ine Bienstman, Tiemke Verduyn, Febe Caroen, Gianni Rosseel. Ontbreken op de foto: Mylan Cools, Kenny Vanmassenhove
Op de foto v.l.n.r. Kian Vanbossel, Yentl Moerkerke, Emilie Paci, Thomas Pollyn, Senne Verschuere, Alyssa Bentien, Chinouk Chaffart, Hanne Knockaert, Zoe Vanhuyse, Jens Van Renterghem. Ontbreekt op de foto: Kaywalyn De Groote
Op de foto v.l.n.r. Kristina Willems, Renzo Vanschoor, Anais Senaeve, Bruce Deuwel, Brent Therry, Bram Mollet, Kyan Van Craenenbroeck, Quinten Hallaert, Tiana Opsomer, Yben Monbaliu. Ontbreken op de foto: Nina Velthof, Milan Bouche
Op de foto v.l.n.r.: Ike Van De Vyver, Senna Decoo, Anouk Vanmullem, Alexandra Janssens, Tibo Devisch
Ontbreken op de foto: Axana Eecloo, Nassim Chenef, Megan Vanoverbeke, Febe Crommelinck, Kenji Vermick, Milan Cappelle, Febe Dereeper

Vormelingen op weekend in Westouter

Op zaterdag 22 april 2017 trokken de vormelingen van de parochie Sint-Jozef richting Westouter, Heuvelland voor een weekend vol sport, spel en bezinning. De vormelingen werden warm onthaald en verdiepten zich in het verhaal van Jona aan de hand van een dropping. Na de picknick leerden ze opzoeken in de bijbel tijdens een heus bijbelbosspel. Vermoeid van de eerste activiteiten konden ze een douche nemen en genieten van een warm avondmaal. Daarna trokken we nog naar de wondermooie natuursite van de voormalige camping Kosmos voor een avondbezinning. Op zondag kwamen ouders, vrienden en familie, na een stevig ontbijt en een krachtige zangrepetitie, de vormelingen vervoegen voor een wandelzoektocht door de rustgevende natuur van de Westhoek. Moe, maar voldaan, keerden de vormelingen en hun tochtgenoten terug huiswaarts om er de laatste aanloop te nemen richting hun Vormsel. God, bedankt, merci!

Creasessie tijdens weekend in Westouter
Zangstonde tijdens weekend in Westouter