Adventsviering O.-L.-Vrouwecollege

Adventsviering O.-L.-Vrouwecollege

3 december 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op woensdag 27 november waren alle leerlingen van de lagere afdeling en hun leerkrachten samen in de St.-Antoniuskerk om de Advent in te zetten. Na een kersttoneeltje in en rond onze St.-Antoniusboot, bracht iedere klas een Adventskrans naar voren en werden de eerste kaarsjes aangestoken. De kerk was toen nog duister, maar er kwam steeds meer licht… En zo willen we verder groeien naar het feest van de geboorte van het Licht, de geboorte van Jezus in onze wereld en in onze harten… Het werd een hele warme viering met veel gezang en ook stille momenten. Dankjewel aan de school en in het bijzonder aan de pastorale werkgroep om verder deze vieringen zo mooi te blijven verzorgen. Ook dank aan onze misdienaars en de kinderen van het kinderkoor voor hun gewaardeerde inbreng! God zij dank!