OKRA-biljart terug van start

OKRA-biljart terug van start

27 september 2017 0 Door decaproen@hotmail.com

Traditioneel start het nieuwe seizoen van OKRA-biljart met de kampioenenviering. Op 5 september was het verzamelen geblazen in De Caproen waar de kampioenen van 2016-2017 in de bloemetjes gezet werden. De uitslag is als volgt: de kampioen van vorig speeljaar is Freddy Deckmyn met 459,04 punten. Tweede werd Charles Delaere met 382,97 punten, derde Roland Debree (343,63), vierde Lucien Baeckeland (341,79) en op de vijfde plaats eindigde Eddy Deraedt (317,91). Tegen de avond mochten de vrouwen eveneens hun voetjes onder tafel steken. Ondertussen is het 26e jaar van start gegaan onder het wakend oog van Aimé Broucke. Elke 1e dinsdag en 3e vrijdag wordt er carambole gespeeld. Iedereen welkom.

De vijf kampioenen kregen elk een goed gevulde fruitmand
Freddy Deckmyn werd kampioen met de grootste onderscheiding