Meibedevaart Samana

Meibedevaart Samana

29 juni 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zondag 29 mei ging de meibedevaart door in de Visserskapel. In haar openingswoordje vermeldde Cecile als verantwoordelijke van Samana de dankbaarheid van velen om weer samen te kunnen komen na het coronaleed. In die mooie sfeer van dankbaarheid waren heel wat mensen samen gekomen om tot Maria te bidden, parochianen en Samana-vrienden en leden. Traditiegetrouw gebeurde dit de laatste zondag van mei. Voorgangers in de dienst waren diaken Ronny, als verantwoordelijke in het team van Samana voor de pastoraal en pastoor Nikolaas. Bald verzorgde het keyboardspel. In de gebedsdienst werden de Marialiederen, voorbede en weesgegroet kundig met elkaar verweven en telkens lazen enkele mensen van Samana voor. Iedereen was het eens dat we een mooi moment hadden beleefd en kijkt al uit naar de volgende editie.