Sint-Vincentius schenkt kerstpakketten

Sint-Vincentius schenkt kerstpakketten

2 januari 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

Zoals elk jaar doet de afdeling St.-Vincentius Dorp – Duinen een inspanning om de mensen die het minder hebben een mooi kerstpakket te bezorgen. Dit jaar konden we opnieuw rekenen op de gulle medewerking van Jaan en Gwen, twee jonge mensen die het hart op de juiste plaats hebben. In volle Warmste Week toonden zij eveneens hun warm hart voor de minderbedeelden van bij ons. De volwassenen mochten op 22 december in de voormiddag naar de kerk komen om hun kerstpakket op te halen dat volledig door het koppel werd geschonken. Niet alleen voor de volwassenen hadden ze iets in petto maar ook de kinderen konden hun kerstgeschenk komen ophalen dat ze nota bene vooraf zelf konden kiezen. Gelukkig dat er nog zulke sociale mensen bestaan voor wie het belangrijk is dat ook eenzame mensen en andersvaliden of mensen die het moeilijk hebben kunnen genieten van de kerstdagen. Je kan je de gelukkige gezichten inbeelden van de mensen die met een volgeladen tas terug naar huis gingen. Om dan nog niets te zeggen over de glunderende gezichtjes van de kindjes.