Seniorenfeest bij OKRA-Vuurtoren

Seniorenfeest bij OKRA-Vuurtoren

13 december 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op vrijdag 17 november kwamen er 69 personen naar ons Seniorenfeest. Tijdens de aperitief – met lekkere hapjes- kregen 13 aanwezigen, die in de loop van het jaar 80, 85 of 90 jaar geworden zijn, een geschenk. Daarna stond er tomatensoep op het menu en een prachtig buffet. We hadden ook muziek besteld, maar die mensen hadden zich van week vergist. Niet getreurd want dan konden we heel wat bijbabbelen. Jean-Pierre hielp ons uit de nood en haalde zijn CD-speler van thuis en draaide heel wat muziek. Hij zorgde zelf voor een imitatie van Vader Abraham. Tussen alles door was er een tombola met mooie prijzen. En na de koffie en de taart keerden de genodigden tevreden huiswaarts. Tot op het kerstfeest. 
(José)