Misdienaars St.-Antonius op verrassingsreis

Misdienaars St.-Antonius op verrassingsreis

22 mei 2018 Uit Door decaproen@hotmail.com

Pinkstermaandag 21 mei trokken onze misdienaars samen met enkele ouders naar Brugge en omstreken. Deze uitstap was uiteraard bedoeld om hen van harte te danken voor hun inzet een gans jaar in onze diensten. Onlangs dienden 4 van hen zelfs de aanstellingsviering van priester Nikolaas in de St.-Theresiakerk.

De uitstap verliep schitterend want het was prachtig weer. Er waren enkele spelen voorzien, een lekkere spaghetti  ’s middags en een heuse misdienaarsspeurtocht die eindigde in de doolhof te Loppem. Iedereen kwam tevreden weer thuis en beloofde alvast om paraat te zijn op de eerstkomende eerste communievieringen.

Op de foto bovenaan: Jolien, Dennys, Lotte, Mike en Laura. Beneden: Amalia, Alexandra, Alex, Pieter, Karel en Violet. Ontbreken op de foto: Niels en Kenji.